Wijn, dessert en kaas: een evidentie? alleen blijde gezichten! nog even overleggen nieuwsgierig naar de eerste wijn… Wat zegt de infofiche? om te beginnen: een Pinot Gris uit de Elzas Mark en Caroline gidsen ons door de wereld van wijn en dessert 3 exquise dessertjes van de vroegere chef-patissier, Joost Arijs, van het Hof Van Cleve… Matcha (biscuit met groene thee, citruscoulis…) met Jurançon, Domaine Cahaupé, Boléro 2016 Mille-feuille van gekarameliseerde appels… met Gaillac, Les secrets doux, Chàteau Palvié 2014 Pure chocolat met Maury, Domaine Pouderoux, Vendange Mise Tardive 2012 bij de blauwe kaas: een Vin de Paille, een Macvin of liever een Maury? bij de oude Pecorino past een zoet wijntje uit Veneto dan wel eentje uit Friuli! kaas en aangepaste wijn: een delicate keuze! Berichtnavigatie PreviousNext Een reactie achterlaten Reactie annulerenJe e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Reactie * Naam * E-mail * Website Δ