Activiteiten 2011 – 2012

ACTIVITEITEN 2011 – 2012 21 oktober 2011: “Wijn en kaas, een verstandshuwelijk?” – presentatie/degustatie door Wouter De Bakker,  sommelier van restaurant ‘Dôme’ te Antwerpen en ‘Sommelier of the Year 2010’!. Welke wijn...

Activiteiten 2010 – 2011

ACTIVITEITEN 2010 – 2011  01 oktober 2010: “Biowijnen  puur natuur?”–  presentatie met aansluitend degustatie door wijnkenner Hans Dusselier; een verhelderende uiteenzetting over alles wat u al-lang over natuurlijke wijnen wou weten. Wat...

Activiteiten 2009 – 2010

6 oktober 2009: “Wijn en chocolade” – presentatie met aansluitend degustatie door wijnkenner Bart Van Boven; een verrassende, maar zeer smaakvolle (!) combinatie van twee van de edelste culinaire producten. Een eigenzinnige...

Activiteiten 2008 – 2009

1e activiteit op zaterdag 08/11/08: de Champagne-uitstap. 2e activiteit op vrijdag 19/12/08: een eindejaarsreceptie in de vorm van een wijn&wild degustatie. Locatie: Restaurant ‘De Snuiver’ in Denderbelle. 3e activiteit op 06/02/09: een...

Australië 27-04-2018

Australië 15-04-2018   Onze voorzitter verzorgt traditioneel voor de inleiding...   Simonne Wellekens: “Australië is het vijfde wereldwijde exportland van wijn... en toch zo onbekend!”   Tahblik... uit een historische wijngaard... De...

Hof Ter Meyghem 2017

WINE AND FOODPAIRING: HOF TER MEYGHEM 2017 “Wine and food” betekent inderdaad: hapjes bij de Cremant de Bourgogne... “Die crémant is inderdaad zeer lekker...”!